Vezi cine s-a calificat în optimile Cupei României!

Echipa Universitatea Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României Timişoreana, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia CSM FC Ploieşti, liderul seriei întâi a Ligii a II-a.

148 afișări
Imaginea articolului Vezi cine s-a calificat în optimile Cupei României!

Cupa României (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Stoianof '19, D. Stoica '52 şi M. Costea '54, în timp ce pentru gazde a înscris Gafiţa, în minutul 85, din penalti.

Echipa Oţelul Galaţi a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia din Liga a III-a Tricolorul Breaza. Golurile învingătorilor au fost marcate de Viglianti '66 şi O. Tudor '85 autogol, în timp ce pentru gazde a înscris Vasilescu, în minutul 61.

Echipa CS Otopeni a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), divizionara secundă CSM Râmnicu Vâlcea. Unicul gol al meciului a fost înscris de L. Ganea, în minutul 90+2.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia FCM Târgu Mureş, liderul seriei secunde din Liga a II-a.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Dănciulescu '68 şi Boştină '90+3, în timp ce pentru gazde a înscris Astafei, în minutul 49.

Echipa CFR Cluj, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României Timişoreana, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul general de 14-13, 3-3 după 120 de minute, 11-10 la loviturile de departajare, formaţia Universitatea Cluj, din liga a II-a.

După 120 de minute, scorul a fost egal, 3-3, CFR înscriind prin Didi '50, Trică '77 şi Peralta '80, în timp ce pentru U Cluj au marcat Soporan '9, '23, ambele din penalti, şi Şuteu '78.

La loviturile de departajare au marcat Trică (de două ori), Culio, Deac, Didi, Peralta, Tony, D. Toma, Panin, Dani şi portarul Nuno Claro pentru CFR Cluj, în timp ce pentru divizionara secundă au înscris Soporan, Unguruşan, Cordoş, Buş, Borza, Bundea, Szilagyi, A. Ionescu, Şuteu şi portarul Merlier.

Unicul penalti ratat în acest meci i-a aparţinut lui Soporan, cel care înscrisese în prealabil de trei ori din lovituri de la 11 metri, de două ori în timpul regulamentar şi o dată la loviturile de departajare.

Echipa Gloria Buzău a fost eliminată în 16-imile de finală ale Cupei României, fiind învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, 0-0 după 120 de minute, de formaţia FC Botoşani, din Liga II-a.

La penaltiuri au marcat Pleniceanu, Vrabie, Vaşvari şi Simao, iar Boroşteanu a ratat pentru FC Botoşani, în timp ce pentru buzoieni au transformat Liţu, Vigariu şi Bicfalvi, ratând Vlaicu şi Fallardo.

Gloria Buzău este singura echipă din Liga I eliminată până în acest moment din Cupa României după disputarea a şase partide. Formaţiile Universitatea Craiova, CS Otopeni, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi Oţelul Galaţi au obţinut calificarea în optimile de finală.

 

Echipa Steaua Bucureşti a fost eliminată în 16-imile Cupei României Timişoreana, după ce a pierdut, marţi, la Urziceni, cu scorul de 0-2 (0-0), în faţa echipei de ligă secundă Sportul Studenţesc.

Au înscris Curelea '67 şi Varga '87.

Antrenorul stelist Marius Lăcătuş nu i-a folosit în meciul din 16-imile competiţiei pe jucătorii Robinson Zapata, George Ogăraru, Dorin Goian, Petre Marin, Florin Lovin, Janos Szekely, Antonio Semedo, toţi menajaţi, Dayro Moreno, Juan Carlos Toja, aflaţi la naţionala Columbiei, Ifeanyi Emeghara, accidentat, Ovidiu Petre, Mirel Rădoi, Bănel Nicoliţă, aflaţi în recuperare, în timp ce Sorin Ghionea a fost rezervă şi a intrat după pauză, greşind la ambele goluri ale "studenţilor". Steaua joacă vineri, la Galaţi, în etapa a XI-a a Ligii I, iar marţi, pe teren propriu, cu Olympique Lyon, în etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor.

Au jucat în schimb fotbalişti care de obicei au statutul de rezervă (Cosmin Vâtcă, Eugen Baciu, Ionuţ Rada, Mihăiţă Pleşan, Tiago Gomes), alţii care nu au mai prins lotul în ultima vreme (Adrian Neaga, Răzvan Ochiroşii) şi jucători de la Steaua II (Lucian Filip). Singurul jucător care a evoluat titular şi în partidele anterioare a fost atacantul Bogdan Stancu.

Echipa FC Timişoara s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României Timişoreana, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia CFR II Cluj, din Liga a III-a, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Rusici, în minutul 90+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici