Video Vezi cum au fost găsite fularele care ascundeau torţele dinamoviştilor - VIDEO

Jucătorii dinamovişti au aruncat mingi şi fulare înnodate în sectorul fanilor echipei Dinamo, la meciul cu Steaua ce a avut loc luni, în aceste fulare aflându-se torţe.

50 afișări

"Jucătorii echipei Dinamo au aruncat, înainte de meci, în sectorul unde se află fanii dinamovişti mingi şi fulare înnodate. Unul din fulare a fost prins de către un jandarm, iar înăuntru se afla patru torţe. Mâine vom avea imaginile de la Digi TV şi cine se va face vinovat, va suporta consecinţele legii şi se va merge până acolo încât i se va întocmi dosar penal, confom legii 4, pentru introducerea de materiale pirotehnice în interioul stadionului. Se pare că toate fularele aruncate în galeria dinamovistă au fost la fel", a declarat pentru MEDIAFAX de cuvânt al Jandarmeriei, Florin Hulea.

Surse din cadrul Ligii Profesioniste de fotbal au declarat luni seară că jucătorii echipei Dinamo Bucureşti riscă sancţiuni individuale pentru facilitarea accesului cu materiale pirotehnice în incinta stadionului.

"În cazul în care se va dovedi, jucătorii dinamovişti riscă sancţiuni individuale pentru facilitarea accesului cu materiale pirotehnice în incinta stadionului. Va fi foarte greu de demonstrat, pentru că ar trebuie să se găsescă urme de material pirotehnic pe fulare sau bucăţi de mingi tăiate şi aruncate în incinta stadionului. De asemenea, clubul poate primi o suspendare pentru facilitarea accesului cu materiale pirotehnice în incinta stadionului", au declarat sursele LPF.

Echipa Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Steaua, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, reuşind să câştige derbiul cu numărul 124 dintre cele două grupări bucureştene printr-un gol marcat de Gabriel Torje în minutul 62.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici