VfB Stuttgart a respins oferta de 6,5 milioane de euro făcută de Swansea pentru Maxim

Clubul VfB Stuttgart a respins oferta în valoare de cinci milioane de lire sterline făcută de gruparea galeză Swansea City pentru internaţionalul român Alexandru Maxim, informează sportsmole.co.uk.

113 afișări
Imaginea articolului VfB Stuttgart a respins oferta de 6,5 milioane de euro făcută de Swansea pentru Maxim

Alexandru Maxim (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Maxim, 24 de ani, a fost transferat în ianuarie 2013 de la Pandurii Târgu Jiu la VfB Stuttgart pentru suma de 1,5 milioane de euro. Românul a jucat 57 de meciuri în Bundesliga, înscriind nouă goluri.

Potrivit Daily Mail, Swansea a lansat o ofertă de cinci milioane de euro pentru mijlocaşul lui VfB Stuttgart, sub contract până în vara anului 2017, însă clubul german a respins-o imediat.

Englezii au mai scris că Swansea "avea banii în bancă" după ce a încheiat cedarea atacantului Wilfried Bony la Manchester City pentru 30 de milioane de lire sterline (39 de milioane de euro).

Echipa galeză ocupă în prezent locul 9 în Premier League, în timp ce VfB Stuttgart este pe locul 15, primul care asigură prezenţa în ediţia viitoare a primei ligi germane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici