Vicente Del Bosque va fi noul selecţioner al Spaniei după Euro-2008 (presă)

Tehnicianul Vicente Del Bosque va fi succesorul lui Luis Aragones la conducerea echipei naţionale a Spaniei după turneul final al Campionatului European din 2008.

12 afișări
Imaginea articolului Vicente Del Bosque va fi noul selecţioner al Spaniei după Euro-2008 (presă)

Vicente Del Bosque va fi noul selecţioner al Spaniei după Euro-2008 (Imagine:Mediafax Foto)

Publicaţia spaniolă citează un apropiat al lui Del Bosque, care afirmă că "totul a fost deja discutat cu federaţia".

Del Bosque ar urma să semneze un contract pe doi ani şi ar lucra cu staff-ul său tehnic obişnuit, informează L'Equipe, citând cotidianul madrilen Marca.

În plus, fostul antrenor al echipei Celta Vigo, Juan Ramon Lopez Caro, ar urma să preia selecţionata de tineret a Spaniei. Această informaţie nu a fost confirmată de federaţia spaniolă, dar cotidianul Marca este unul dintre partenerii oficiali ai selecţionatei Spaniei.

Vicente Del Bosque era favorit pentru a-i succede lui Aragones şi chiar declarase, în urmă cu o lună, că spera să fie el cel ales, considerând că această misiune ar reprezenta o mare oanoare pentru el. De asemenea, Del Bosque menţionase că nu ar accepta să preia naţionala Spaniei înainte de Euro-2008, "din respect pentru actualul selecţioner".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici