Victor Becali: Am început discuţiile cu AS Roma pentru prelungirea contractului lui Lobonţ

Impresarul Victor Becali a declarat, miercuri, că a început negocierile cu oficialii clubului AS Roma cu privire la prelungirea contractului portarului Bogdan Lobonţ.

123 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Am început discuţiile cu AS Roma pentru prelungirea contractului lui Lobonţ

Bogdan Lobonţ (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Am început discuţiile cu oficialii clubului AS Roma cu privire la viitorul lui Lobonţ. Jucătorul este fericit la Roma şi toată lumea este mulţumită de munca lui. Nu am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, încă mai discutăm. La sfârşitul lunii ne vom reîntâlni. Cred că Lobonţ va mai rămâne un sezon la AS Roma, dar vom vedea ce va fi", a spus Becali, informează site-ul gazzettagiallorossa.it.

Portarul Bogdan Lobonţ, în vârstă de 35 de ani, a fost achiziţionat de AS Roma de la Dinamo Bucureşti în 2009 şi mai are contract cu gruparea italiană până la finalul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici