Victor Becali: Chivu va rămâne la Inter în ianuarie

Impresarul Victor Becali a declarat că nu crede că fundaşul Cristian Chivu va pleca în luna ianuarie de la Internazionale Milano şi că situaţia românului va depinde de recuperarea de după operaţia din vară şi de felul în care va încheia sezonul.

101 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Chivu va rămâne la Inter în ianuarie

Victor Becali: Chivu va rămâne la Inter în ianuarie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Recuperarea continuă. Sperăm ca totul să meargă bine şi ca el să revină la dispoziţia lui Mazzarri. În ianuarie voi fi în Italia, dar nu doar pentru a discuta cu Inter despre Chivu. El mai are contract cu Inter şi viitorul său depinde mult şi de recuperare şi de felul în care va încheia sezonul. Nu cred că va pleca, în ianuarie va rămâne la Inter", a afirmat Becali pentru tuttomercatoweb.com.

Întrebat şi în legătură cu fotbalistul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, despre care jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com au subliniat că nu duce lipsă de oferte, Victor Becali a spus: "La Lazio este un moment mai dificil, lucrurile nu merg foarte bine. Vom vedea, deocamdată este devreme pentru a vorbi de eventuale negocieri pentru ianuarie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici