Victor Becali: Este improbabil un transfer al lui Mutu la o altă echipă

Impresul Victor Becali a declarat, miercuri, că un transfer al atacantului formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, la o altă echipă este improbabil, informează site-ul fiorentina.it.

10 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Este improbabil un transfer al lui Mutu la o altă echipă

Victor Becali: Este improbabil un transfer al lui Mutu la o altă echipă (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Adrian nu are nicio problemă, iar raportul său cu antrenorul Sinisa Mihajlovici este bun. Fiorentina a cerut reducerea salariului său, dar doar pe perioada suspendării, după care totul va reveni la normal. Pentru el este important să revină pe teren şi să joace. Este improbabil un transfer al său la o altă echipă", a spus Becali.

Fostul impresar Ioan Becali afirmase, marţi, că atacantul formaţiei Fiorentina, Adrian Mutu, şi-ar dori un contract mai bun din punct de vedere financiar.

Adrian Mutu, care a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, s-a antrenat alături de coechipieri în această perioadă, el efectuând şi vizita medicală în urmă cu o săptămână.

Totuşi, Mutu are un litigiu cu Fiorentina referitor la salariul său, după ce oficialii grupării italiene au anunţat că doresc să-i suspende plata retribuţiei pe perioada ispăşirii sancţiunii. Cazul a fost luat în discuţie la Colegiul de arbitraj al Ligii Italiene de Fotbal, însă el a fost amânat de două ori, ultima dată pentru data de 15 septembrie.

Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român mai are contract cu Fiorentina până în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici