Victor Becali: Poveşti, Chiricheş nu poate juca la o a treia echipă în acest sezon

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că fundaşul Vlad Chiricheş nu poate fi transferat de la Tottenham Hotspur la Chelsea Londra, fotbalistul neavând dreptul să evolueze la trei echipe într-un sezon, după ce a jucat şi la Steaua.

92 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Poveşti, Chiricheş nu poate juca la o a treia echipă în acest sezon

Victor Becali (Imagine: Liviu Adăscăliţei / Mediafax Foto)

"Off, Doamne, Doamne! Unde a apărut asta, în presa engleză? Nu au ce face de sărbători. Sunt poveşti. Nu se pune problema. În primul rând pentru că Vlad Chiricheş nu poate juca la o altă echipă sezonul ăsta. A jucat la Steaua şi la Tottenham, nu mai poate juca şi la o a treia echipă. Nu ăsta este transferul pe care îl anunţa fratele meu la Chelsea", a declarat Victor Becali.

Fratele agentului FIFA, Ioan Becali, a afirmat după meciul Chelsea - Steaua, din grupele Ligii Campionilor că urmează să perfecteze un transfer la formaţia londoneză, precizând însă că nu este vorba de un jucător român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici