Victor Becali: Săpunaru a semnat pe cinci ani cu FC Porto

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că fundaşul echipei Rapid, Cristian Săpunaru, a acceptat oferta clubului FC Porto şi a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane.

24 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Săpunaru a semnat pe cinci ani cu FC Porto

Victor Becali: Săpunaru a semnat pe cinci ani cu FC Porto (Imagine: Mediafax Foto)

"Am ajuns la un acord în cele din urmă, iar Săpunaru a semnat pe cinci ani cu FC Porto. Este mulţumit de ceea ce a obţinut. Acum el s-a alăturat lotului celor de la Porto", a declarat Becali.

Cristian Săpunaru a plecat duminică din cantonamentul formaţiei giuleştene din Elveţia, în Germania, la Dusseldorf, unde şi-a negociat împreună cu impresarul Victor Becali contractul cu gruparea portugheză. Conform cotidianului O Jogo, cele două părţi au negociat toată noaptea de duminică spre luni.

Fundaşul dreapta va ocupa la FC Porto locul lăsat liber de plecarea lui Bosingwa la Chelsea.

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, miercuri, că fundaşul Cristian Săpunaru va fi transferat la FC Porto în schimbul a şase milioane de euro plus jucătorii Joao Paulo Andrade şi Claudio Mejolaro "Pitbull", cedaţi de gruparea portugheză sub formă de împrumut.

Joi însă, publicaţia O Jogo a menţionat că Porto va plăti numai 2,5 milioane de euro în schimbul a 50 la sută din drepturile federative ale fotbalistului, în timp ce cotidianul Record a scris că este vorba de o sumă de transfer de 1,5 milioane de euro.

Cristian Săpunaru a fost transferat la Rapid în luna iulie a anului 2006 de la FC Naţional (n.r. - Progresul Bucureşti) pentru suma de 850.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici