Victor Becali: Schimbul Zicu-Grigorie e posibil să se realizeze astăzi

Agentul FIFA Victor Becali a declarat agenţiei MEDIAFAX că transferul dinamovistului Ianis Zicu la Rapid, la schimb cu Ştefan Grigorie, tranzacţie ce urmează să includă şi un împrumut al lui Hristu Chiacu de la Dinamo la FC Timişoara, este posibil să se realizeze în această după amiază.

10 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Schimbul Zicu-Grigorie e posibil să se realizeze astăzi

Victor Becali: Schimbul Zicu-Grigorie e posibil să se realizeze astăzi (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Deocamdată nu s-a realizat acest schimb. Tratativele continuă şi e posibil ca schimbul de jucători să se facă în această după amiază", a spus Becali.

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a precizat, la sport.ro, faptul că schimbul de jucători se poate realiza doar în cazul în care ambii jucători şi clubul FC Timişoara sunt de acord: "După mine schimbul acesta se poate realiza doar dacă sunt jucătorii de acord şi în plus mai trebuie să fie de acord şi cei de la Timişoara".

Conform unei clauze din acordul de transfer al mijlocaşului Ştefan Grigorie la Rapid, clubul FC Timişoara trebuie să avizeze trecerea jucătorului la o altă grupare. Pentru ca schimbul Zicu - Grigorie să se realizeze, în baza acestei clauze jucătorul dinamovist Hristu Chiacu ar urma să fie împrumutat la FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici