Victor Becali spune că Ştefan Radu ar putea părăsi Lazio dacă va primi o ofertă importantă

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, pentru agenţia Calciomercato, că fundaşul Ştefan Radu se simte foarte bine la echipa Lazio, unde mai are contract până în 2016, dar a afirmat că în lumea fotbalului nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla.

115 afișări
Imaginea articolului Victor Becali spune că Ştefan Radu ar putea părăsi Lazio dacă va primi o ofertă importantă

Ştefan Radu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am discutat cu Ştefan după meci. Era extrem de fericit. L-am felicitat pentru meciul foarte bun, avea un adversar foarte tare precum Lamela, dar s-a descurcat excelent. În ultimele săptămâni a suferit o fractură la nas, dar mereu a dat sută la sută şi s-a sacrificat pentru Lazio. Este unul dintre preferaţii galeriei, e unul dintre lideri în vestiar. Cu această victorie în faţa Romei - şi ştim cum sunt simţite derbiurile Romei - a intrat cu dreptul în istoria clubului. Viitorul? Încă mai are un contract lung cu cu Lazio, până la finalul lunii iunie 2016 şi se simte foarte bine la Roma. Dar ştim cum este în fotbal: dacă vine o ofertă importantă de la un club important ce ar putea mulţumi Lazio...", a declarat Becali penru Calciomercato.

Pe de altă parte, Becali a reafirmat că săptămâna viitoare se va întâlni cu oficialii AS Roma pentru a discuta despre prelungirea contractului portarului Bogdan Lobonţ. "Săptămâna viitoare ar putea fi noutăţi despre Bogdan, mai mult ca sigur va rămâne la echipă", a precizat Victor Becali.

Formaţia Lazio Roma, cu fundaşul Ştefan Radu integralist, a câştigat Cupa Italiei pentru a şasea oară în istorie, după ce a învins, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa AS Roma, la care portarul Bogdan Lobonţ a jucat tot meciul. Unicul gol al meciului a fost înscris de Lulic, în minutul 71.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici