Victor Naicu, antrenor CS U Craiova: Nu meritam să pierdem partida de la Botoșani

Antrenorul echipei CSU Craiova, Victor Naicu, a declarat luni seară, la finalul partidei pierdute în deplasare, scor 1-2, în faţa formaţiei FC Botoşani că echipa sa nu merita să piardă, însă este încrezător în șansele pentru obținerea locului de Europa League, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

„A fost un joc disputat, cu două echipe care au demonstrat că joacă fotbal. Consider că rezultatul este nedrept, nu meritam să pierdem acest joc. Dacă ţinem cont de numărul de ocazii din prima repriză, cred că rezultatul trebuia să fie în favoarea noastră la pauză. În plus, primul gol a venit în urma unui şut deviat, ajuns norocos la marcator. Numai ghinionul şi neşansa au făcut ca noi să nu marcăm în prima repriză. Consider că Botoşaniul nu ne-a fost superioară, a fost un meci echilibrat, ba mai mult, cele mai multe ocazii ne-au aparţinut”, a spus Victor Naicu.

Tehnicianul formaţiei oltene consideră că echipa sa are şanse de a prinde locul de Liga Europa: „ Meciul cu FC Botoşani nu a fost unul determinant pentru că şi Iaşul a pierdut în această etapă. În ciuda acestei înfrângeri, decisivă în vederea calificării în Europa League pentru echipa noastră este confruntarea din etapa viitoare cu CSMS Iaşi. Cu o victorie trecem cu un punct în faţa Iaşului.“, a mai spus Naicu.

CSU Craiova se află pe locul secund în play-out, cu 33 de puncte și joacă, în runda următoare, pe teren propriu, cu CSMS Iași, duminică, 22 mai, de la ora 17:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici