Victor Piţurcă, despre U Craiova-Viitorul: Îmi doresc numai şi numai victoria, egalul este un eşec

În epilogul etapei a 11-a a Ligii 1, Universitatea Craiova şi Viitorul se întâlnesc luni, 30 septembrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

130 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă, despre U Craiova-Viitorul: Îmi doresc numai şi numai victoria, egalul este un eşec

Victor Piţurcă, despre U Craiova-Viitorul: Îmi doresc numai şi numai victoria, egalul este un eşec

Victor Piţurcă a prefaţat disputa, spunând că i-ar fi făcut plăcere ca Gică Hagi să fie pe banca tehnică, omologul său de la Viitorul fiind suspendat. Nu mai puţin de cinci jucători lipsesc de la Universitatea, din cauza accidentărilor sau suspendărilor.

„Meciul este extrem de important, îmi doresc numai şi numai victoria, aşa cum am spus şi cu Mediaşul, pentru noi egalul este un eşec. Ne-am pregătit pentru o evoluţie bună şi pentru un rezultat pozitiv. Fiecare punct este important, trebuie să ne consolidăm poziţia. Nu mai trebuie să repet tot timpul că-mi doresc campionatul, aşa că trebuie să încercăm să câştigăm fiecare meci, să vedem dacă şi putem. Kelic şi Mihăilă sunt suspendaţi, iar Măţel, Qaka şi Cosic sunt accidentaţi. Viitorul este pe primul loc şi asta spune totul, normal că este o echipă foarte bună.

Era un motiv de bucurie ca Hagi să stea pe bancă să mai schimbăm o vorbă, chiar îmi pare rău că este suspendat. Orice antrenor şi-ar dori să antreneze Craiova, atmosfera de aici este unică şi sper ca Hagi să ajungă antrenor aici la un moment dat, m-aş bucura să se întâmple acest lucru. Contează foarte mult prezenţa lui Gică pe bancă, dar sunt convins că i-a muştruluit pe jucători după eliminarea din Cupă şi vor veni cu capetele plecate, umili şi pregătiţi pentru a câştiga. Surprize mari nu pot fi nici la ei nici la noi”, a spus Piţurcă.

Stephane Acka: „Trebuie să fim atenţi şi cum alergăm pe acest gazon prost”

Fundaşul Stephane Acka a prefaţat meciul cu Viitorul şi a făcut şi el aprecieri despre gazonul de pe „Ion Oblemenco”: „Întâlnim o echipă bună, care este sus în clasament, cu jucători de calitate, au o posesie bună, va fi sigur un meci spectaculos şi suntem pregătiţi să dăm sută la sută ca să luăm cele 3 puncte. Mi-aş dori să fie mereu o atmosferă aşa cum a fost cu FCSB. Trebuie să fim atenţi pe acest gazon prost la cum alergăm, la cum pasăm, la preluare, trebuie să opreşti mingea, nu poţi să dai din prima. M-am accidentat şi eu, am călcat strâmb şi am stat câteva săptămâni, trebuie să fi foarte atent, nu e uşor să joci aici.”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici