Victor Piţurcă: Impresarul meu poartă nişte discuţii, dar eu nu ştiu nimic de vreo ofertă

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu Finlanda, scor 2-0, că impresarul său poartă discuţii cu câteva cluburi interesate de serviciile sale, dar a precizat că nu ştie nimic despre vreo ofertă concretă.

170 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă: Impresarul meu poartă nişte discuţii, dar eu nu ştiu nimic de vreo ofertă

Victor Piţurcă: Impresarul meu poartă nişte discuţii, dar eu nu ştiu nimic de vreo ofertă (Imagine: Alexndru Hojda/Mediafax Foto)

"M-aş bucura dacă a apărut vreo ofertă de nerefuzat, dar eu nu ştiu nimic. În momentul acesta nu sunt sigur că vine cineva cu vreo ofertă, dar nu pot să neg că impresarul meu poartă nişte discuţii. Nu am planificat nimic, nu ştiu nimic de vreo ofertă. Dacă va exista vreo ofertă, primul care va afla va fi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (n.r. - Răzvan Burleanu)", a spus Piţurcă.

Reprezentativa României a învins, marţi, la Helsinki, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a grupei F de calificare la Euro-2016, în care ambele goluri au fost marcate de Bogdan Stancu şi "tricolorii" au evoluat cu un jucător în plus din minutul 56.

Bogdan Stancu a marcat în minutele 54 şi 83.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici