Victor Piţurcă nu a fost lăsat să intre în cantonamentul Universităţii Craiova

Managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, nu a fost lăsat de jandarmi să intre, miercuri, în cantonamentul de la Lunca Jiului, după ce Consiliul de Administraţie a decis suspendarea pe o perioadă nedeterminată a contractului de muncă a întregului staf tehnic.

58 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă nu a fost lăsat să intre în cantonamentul Universităţii Craiova

Victor Piţurcă nu a fost lăsat să intre în cantonamentul Universităţii Craiova (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Piţurcă a sosit la cantonamentul Universităţii Craiova însoţit de directorul tehnic Silvian Cristescu şi i-a întrebat pe jandarmi: "Hai să fim serioşi, ne lăsaţi să intrăm în casă?".

Normal că am venit la reunire, dar nu suntem lăsaţi să intrăm. Asta este. Nu ştiu, am auzit că se face o anchetă în privinţa mea. Mi se îngrădeşte dreptul la muncă. Ştiu că vor veni mulţi suporteri să mă susţină. Voi avea o discuţie cu ei după-amiază. La ora 18.00 vom avea o conferinţă de presă. Acum vom merge la club, deoarece vrem ceva oficial", a spus Piţurcă.

Până la ora 12.00, la cantonamentul de la Lunca Jiului se prezentaseră nouă jucători: Ovidiu Stoianof, Răzvan Stanca, Ştefan Crăciun, Alexandru Piţurcă, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Dănănae, Dorel Stoica, Valerică Găman şi Spase Dilevski.

De asemenea, la cantonamentul Universităţii Craiova au fost prezenţi în această dimineaţă aproximativ 150 de suporteri.

Consiliul de Administraţie al Universităţii Craiova, întrunit marţi seară, a decis suspendarea pe o perioadă nedeterminată a contractului de muncă al antrenorului Victor Piţurcă. "Întrunit de urgenţă aseară, 11 ianuarie 2011, Consiliul de Administraţie al SC Fotbal Universitatea Craiova SA a hotărât următoarele:1.- suspendarea contractului de muncă, pe o perioadă nedeterminată, al domnului Piţurcă Victor; - suspendarea contractului de muncă, pe o perioadă nedeterminată, al domnului Neagoe Eugen; - suspendarea contractelor de muncă, pe o perioadă nedeterminată, ale domnilor Boldici Gabriel, Cristescu Silvian, Tudor Martin, Dima Marius, Marin Florin; 2. Amânarea reunirii lotului de jucători al FC Universitatea Craiova pentru ziua de vineri, 14 ianuarie 2011. 3.Până duminică, 16 ianuarie 2011, va fi numit un staf tehnic interimar", se arată în comunicatul grupării oltene.

Victor Piţurcă a preluat Universitatea Craiova la sfârşitul lunii august, în etapa a VI-a a Ligii I, în septembrie el semnând un contract pe cinci ani cu gruparea olteană.

În ultima perioadă, Piţurcă şi patronul Adrian Mititelu au avut disensiuni, finanţatorul afirmând că "regretă enorm" că l-a adus la echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici