Victor Piţurcă: Sunt mulţumit de jucători, perspectivele sunt bune

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, miercuri, că este mulţumit de evoluţia jucătorilor echipei naţionale la meciul amical cu San Marino, precizând că în urma stagiului de pregătire şi a acestei partide ştie ce are de făcut în continuare.

166 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă: Sunt mulţumit de jucători, perspectivele sunt bune

Victor Piţurcă: Sunt mulţumit de jucători, perspectivele sunt bune (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"În general sunt mulţumit, pentru că am avut ocazia să văd mulţi jucători la un joc amical cu o echipă mai slabă din punct de vedere valoric. S-au străduit, au alergat mult, păcat că am ratat multe ocazii. Cred că este un început bun pentru mulţi dintre aceşti jucători. Nu are nicio importanţă ce se va spune în ţară, important este ce vom face în continuare. Cu siguranţă că la meciurile următoare se vor regăsi dintre jucătorii care au evoluat astăzi, pentru că alţii nu sunt. Înaintea acestui joc am avut multe probleme şi nu înţeleg de ce. Unele campionate nu au început încă, dar jucătorii noştri sunt accidentaţi, ceea ce a fost o mare problemă pentru mine", a spus Piţurcă la Digi Sport după meciul cu San Marino, câştigat de România cu scorul de 1-0.

Selecţionerul a adăugat că perspectivele echipei naţionale sunt bune. "Toţi băieţii au încercat să dea totul, însă unii se ridică peste nivel, dar vom analiza toată această perioadă şi acest joc şi cu siguranţă vom putea alege cea mai bună strategie pentru ce vom face în continuare. Cred că a fost un stagiu benefic pentru ceea ce vom face în continuare, pentru că am evaluat disponibilităţile unor jucători. Perspectivele sunt bune. Meritam mai multe goluri la câte ocazii am avut, dar din păcate băieţii au ratat. Puteam să terminăm şi la 4-5 goluri diferenţă", a spus Piţurcă.

Victor Piţurcă a mai spus că doreşte să discute cu fundaşul Cristian Chivu despre o posibilă revenire la echipa naţională. "Nu sunt şanse să revină Chivu şi Rădoi la echipa naţională, nu am discutat cu ei şi am spus că nici nu voi vorbi. Poate cu Chivu voi avea o discuţie înaintea celor două meciuri (n.r. - cu Luxemburg şi Franţa, din preliminariile Euro-2012), mi-aş dori să revină la echipa naţională", a mais pus antrenorul echipei naţionale.

Echipa naţională de fotbal a României a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa statului San Marino, într-un meci amical disputat la Serravalle. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Herea, în minutul 72.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici