Victoraş Iacob concediat fără preaviz de FC Kaiserslautern

Gruparea FC Kaiserslautern, din 2.Bundesliga, l-a concediat fără preaviz pe atacantul Victoraş Iacob, al cărui contract expira în 2010, pentru absenţe repetate şi nemotivate de la echipă, informează publicaţia Sueddeutsche Zeitung.

22 afișări
Imaginea articolului Victoraş Iacob concediat fără preaviz de FC Kaiserslautern

Victoraş Iacob concediat fără preaviz de FC Kaiserslautern (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Consiliului de administraţie de la FC Kaiserslautern, Stefan Kuntz, declarase încă de la sfârşitul lunii iunie, că atacantul român riscă sancţiuni drastice pentru absenţele nemotivate de la întâlnirile din programul echipei. În 30 iunie, Iacob a lipsit nemotivat de la vizita medicală, Kuntz avertizând la acel moment că fotbalistul român "va suporta consecinţele".

Victoraş Iacob, în vârstă de 27 de ani, a fost transferat în iarnă de la Steaua la FC Kaiserslautern în schimbul sumei de 500.000 de euro. Atacantul nu a apucat însă să joace decât două meciuri pentru gruparea germană, fiind apoi indisponibil tot restul sezonului din cauza unei accidentări la menisc.

În această vară, FC Kaiserslautern anunţase că Iacob, alături de alţi cinci jucători, vor fi puşi pe lista de transferări.

La echipa germană, care a terminat pe locul 13 în 2.Bundesliga în sezonul trecut, mai evoluează mijlocaşul Laurenţiu Reghecampf, achiziţionat în această vară de la Alemannia Aachen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici