Victoraş Iacob, la Kaiserslautern până în vara anului 2010

Atacantul stelist Victoraş Iacob va semna un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea Kaiserslautern, formalităţile în acest sens urmând să fie finalizate luni, informează site-ul oficial al clubului german.

1 afișare
Imaginea articolului Victoraş Iacob, la Kaiserslautern până în vara anului 2010

Victoraş Iacob, la Kaiserslautern până în vara anului 2010

Potrivit sursei citate, Iacob şi conducerea clubului Kaiserslautern s-au înţeles, vineri, în privinţa contractului ce va fi valabil până în vara anului 2010. Cele două părţi nu au dezvăluit detaliile financiare ale acordului.

"Sunt bucuros că am câştigat un fotbalist atât de bun. Cu înălţimea sa de 1,91 metri el este exact tipul de jucător de care aveam nevoie", a declarat tehnicianul Kjetil Rekdal.

Atacantul Victoraş Iacob a fost inclus de finanţatorul stelist Gigi Becali pe lista disponibilizaţilor, alături de Vasilică Cristocea, Dorel Zaharia, Marius Croitoru şi Valentin Bădoi, ultimul fiind transferat la Poli Ştiinţa Timişoara. Inclus şi el pe lista neagră, Adrian Neaga a rămas în lot doar la insistenţele antrenorului Marius Lăcătuş şi ale managerului sportiv Adrian Ilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici