Victoria Brăneşti, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş şi Universitatea Cluj au promovat în Liga I

Formaţiile Victoria Brăneşti, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş şi Universitatea Cluj sunt echipele care au reuşit promovarea în Liga I la finalul celor 34 de etape ale ediţiei 2009/2010 a Ligii a II-a a campionatului.

51 afișări
Imaginea articolului Victoria Brăneşti, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş şi Universitatea Cluj au promovat în Liga I

Universitatea Cluj a obţinut promovarea în Liga I (Imagine: Cipian Sterian/Mediafax Foto)

În Seria I, formaţia Victoria Brăneşti a terminat pe prima poziţie, cu 71 de puncte acumulate, urmată de gruparea Sportul Studenţesc (locul 2, 68 de puncte).

În Seria a II-a, echipa FCM Târgu Mureş a acces în prima ligă după ce a încheiat pe prima poziţie, cu 69 de puncte, fiind urmată de Universitatea Cluj (locul 2, 67 de puncte).

Din Seria I a ligii secunde au retrogradat în Liga a III-a echipele FCM Bacău, Dinamo Bucureşti II, Tricolorul Breaza, CSM Râmnicu Sărat şi FC Cetate Suceava.

După cele 34 de etape ale Seriei II din liga secundă, au retrogradat în eşalonul al treilea echipele Mureşul Deva, Jiul Petroşani, Fortuna Covaci, Drobeta Turnu Severin şi CFR Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici