Victorie cu emoţii pentru FCSB, în prima manşă a dublei cu Shakhter Karagandy

  • FCSB a câştigat la limită, joi, primul meci al dublei manşe cu FC Shakhter Karagandy, din Kazakhstan, scor final 1-0, contând pentru turul doi al Conference League.
  • Golul bucureştenilor a fost marcat de Andrei Cordea, aflat la prima sa reuşită în tricoul roş-albastru.
642 afișări
Imaginea articolului Victorie cu emoţii pentru FCSB, în prima manşă a dublei cu Shakhter Karagandy

Sursa foto: Mediafaxfoto

Florin Tănase a ridicat pentru prima dată în picioare asistenţa de pe Arena Naţională, cu un şut din voleu, parat spectaculos de portarul advers.

FCSB a continuat ofensiva la poarta lui Shatskly, Ovidiu Popescu şutând aproape de vinclu, în minutul 29.

Singurul gol al meciului a fost reuşit în minutul 38, tot cu un şut de la distanţă, opera lui Andrei Cordea, care a marcat astfel primul său gol pentru FCSB.

Cordea a fost la un pas de dublă, după revenirea de la cabine, şutul său din minutul 52 nimerind plasa laterală.

Încurajat de reuşitele sale, Cordea şutează din nou, peste două minute, execuţia sa deviată fiind respinsă cu vârful degetelor de Shatskly.

Prima mare ocazie a oaspeţilor a fost consemnată în minutul 60, când Andrei Vlad a respins cu o paradă spectaculoasă şutul lui Omirtayev.

Minutul 71 a coincis cu revenirea în teren a lui Florinel Coman, după 4 luni de absenţă.

Oapseţii au dat mari emoţii fanilor lui FCSB, când în minutul 86, Vlad a fost pus în postura de a salva din nou un gol imininent, respingând cu o paradă de efect mingea venită din piciorul lui Tattybaev.

Rezultat final 1-0, unul destul de fragil, în perspectiva unei deplasări grele în Kazakhstan, pentru returul de joia viitoare, când se va decide echipa calificată în turul 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici