Victorie importantă pentru Real Madrid. Sergio Ramos îi aduce pe madrileni la 7 puncte în faţa rivalilor de la Barcelona

  • Real Madrid s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Bilbao cu Athletic
  • Sergio Ramos a marcat unicul gol al partidei, din penalty
  • Real are 7 puncte avans în clasament faţă de Barcelona, cea care va juca în această seară
301 afișări
Imaginea articolului Victorie importantă pentru Real Madrid. Sergio Ramos îi aduce pe madrileni la 7 puncte în faţa rivalilor de la Barcelona

Victorie importnată pentru Real Madrid. Sergio Ramos îi aduce pe madrileni la 7 punte în faţa rivalilor de la Barcelona

Sergio Ramos a devenit golgheterul Realului după perioada de pauză, reuşind să marcheze pentru a 5-a oară în 7 meciuri de la restartul sezonului. La fel ca în etapa precedentă, cu Getafe, reuşita lui Ramos a fost decisivă!
 
Ramos a transformat lovitura de pedeapsă acordată după ce Marcelo a fost călcat în careu de un adversar. Cei de la Bilbao au cerut la rândul lor un penalty după ce Ramos şi-a călcat un adversar, însă nu au primit lovitură de pedeapsă la 4 minute după deschiderea scorului.
 
Barcelona joacă în această seară cu Villarreal şi poate reveni la 4 puncte de Real Madrid, cu 4 etape înainte de finalul sezonului în Spania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici