Victorie la scor pentru Manchester City, care urcă pe primul loc în Premier League

Campioana en-titre Manchester City a urcat în fruntea clasamentului Premier League după ce a învins-o sâmbătă cu 5-1 pe Luton Town, Erling Haaland marcând al 20-lea său gol în campionat în acest sezon.

5271 afișări
Imaginea articolului Victorie la scor pentru Manchester City, care urcă pe primul loc în Premier League

Sursa foto: Facebook

Echipa lui Pep Guardiola are 73 de puncte, cu şase meciuri rămase de disputat în această ediţie de campionat. Are două puncte în faţa lui Arsenal şi Liverpool, care însă o pot depăşi pe City cu victorii duminică.

În meciul cu Luton, City avut o posesie de 73,7% şi 37 de şuturi la poartă faţă de cele 4 ale adversarilor. Cu un gol înscris din penalty, Haaland a ajuns la a 20-a reuşită din campionat, relatează Reuters.

Cât despre lupta la titlu în Premier League, Arsenal primeşte duminică vizita lui Aston Villa, iar Liverpool va juca pe Anfiend cu Crystal Palace.

Pe de altă parte City va juca miercuri acasă cu Real Madrid City, în manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Cele două echipe au remizat, 3-3, în prima manşă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici