Victorie pentru CFR Cluj în faţa echipei AS Roma (Galerie Foto)

Echipa CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia italiană AS Roma, în prima etapă a grupei A a competiţiei.

412 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru CFR Cluj în faţa echipei AS Roma (Galerie Foto)

Victorie pentru CFR Cluj în faţa echipei AS Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru AS Roma a marcat Panucci '17, în timp ce pentru CFR a înscris Culio '27, '49.

AS Roma a deschis scorul în minutul 17, prin Cristian Panucci. De Rossi l-a deposedat în terenului pe Culio, a centrat, iar Panucci, după ce "i-a luat faţa" lui Stăncioiu, a marcat din patru metri.

Juan Culio a restabilit egalitatea în minutul 27, când a marcat cu un şut de la 16 metri, după o pasă cu călcâiul de la Trică.

Acelaşi Juan Culio a marcat pentru 2-1 în minutul 49. Trică a centrat de pe partea dreaptă, Cassetti a respins, doar până la Culio, care de la 12 metri, lateral stânga, a şutat din voleu la colţul lung.

Vezi aici galrie foto de la meciul CFR Cluj - AS Roma

AS Roma: 32. Doni - 3. Cicinho, 77. Cassetti, 2. Panucci (15. Loria '47), 17. Riise (10. Totti '52) - 16. De Rossi, 8. Aquilani - 11. Taddei (23. Montella), 19. Baptista, 22. Tonetto - 9. Vucinici. Antrenor: Luciano Spalletti.

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 2. Tony, 20. Cadu, 27. De Sousa, 33. Perreira - 31, Dani, 6. Mureşan - 7. Dubarbier (4. Panin '89), 10. Trică (8. Peralta '67), 19. Culio- 17. Kone. Antrenor: Maurizio Trombetta.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Iuri Baskakov la centru. Baskakov a fost ajutat de asistenţii Tihon Kalugin şi Anton Averianov, iar arbitru de rezervă a fost Aleksandr Gvardis.

Delegat UEFA la partida de la Roma a fost desemnat belgianul Jean-Marie Philips, iar observator de arbitri a fost grecul Georgios Bikas.

În etapa a doua a grupei A, CFR Cluj va întâlni echipa Chelsea Londra, la 1 octombrie, în timp ce în celălalt meci al grupei vor juca Girondins Bordeaux cu AS Roma.

Aproximativ 1000 de suporteri au echipei CFR Cluj au sărbătorit în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca victoria din meciul cu AS Roma.

Fanii clujeni au scandat împotriva formaţiei AS Roma, dar şi a Stelei.

De asemenea, ei au scandat "Chelsea, nu uita, va veni şi ziua ta", referire la echipa Chelsea Londra, viitoare adversară a clujenilor în Liga Campionilor.

Numele lui Juan Culio, autorul celor două goluri, a fost scandat de clujeni, care au mai strigat şi pentru FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici