Victorie pentru CFR Cluj în partida cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe

CFR Cluj a câştigat meciul cu Sepsi OSK, cu scorul 3-0. Partida restantă din etapa a 5-a a Superligii s-a jucat joi seara.

237 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru CFR Cluj în partida cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Victorie pentru CFR Cluj în partida cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Tachtsidis deschide scorul din penalty. Scorul la pauză a fost 1-1.

În repriza secundă au mai înscris Camora (minutul 70) şi Bîrligea (minutul 81).

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 18 ori în principala competiţie internă, de 14 ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de covăsneni, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Prima dispută a avut loc pe 14 august 2017, Sepsi OSK - CFR Cluj 0-2 (marcatori P. Vinicius, O. Hoban).

O singură partidă s-a terminat fără gol, pe 29 august 2020, cu CFR gazdă.

Singurul succes în campionat din contul oaspeţilor din această rundă s-a consemnat pe 10 mai 2021, CFR Cluj - Sepsi OSK 0-1 (antrenori Edward Iordănescu / Leo Grozavu).

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici