Victorie pentru CS Tomis în optimile Challenge Cup

Formaţia CS Tomis Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 32-22 (20-11), echipa ABU Baku, din Azerbaidjan, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Challenge Cup la handbal feminin.

2 afișări

Cele mai bune marcatoare de la CS Tomis au fost Druţu, cu 9 goluri, Marcu - 6 şi Grigore - 5. De la echipa oaspete s-au remarcat Tankaskaya (6 goluri), Jafarova şi Ulyanich (câte 4).

Antrenorul echipei CS Tomis, Ion Puşcaşu, s-a declarat mulţumit de rezultat, deşi consideră că diferenţa de scor ar fi putut fi mai mare dacă în repriza secundă evoluţia jucătoarelor sale ar fi fost la fel de bună ca în prima parte. "Am avut şansa să studiem bine echipa azeră şi acest lucru ne-a ajutat foarte mult. În repriza a doua nu am avut aceeaşi evoluţie bună ca în prima parte şi de aceea diferenţa nu a fost una mai mare. Cred că ne va aştepta un meci greu la Baku. Diferenţa de 10 goluri este mare, dar orice este posibil. Sperăm ca şi acolo să avem arbitri corecţi. Vrem să jucăm finala, dar mai avem mult până atunci", a spus Puşcaşu.

Tehnicianul formaţiei ABU Baku, Georgi Voronov, a subliniat că în retur echipa sa va încerca să îşi arate valoarea: "Felicit echipa gazdă pentru victorie. E foarte greu să spui ce vom face în meciul retur, când pierzi la o diferenţă de 10 goluri, dar vom încerca să arătăm că suntem o echipă bună".

Meciul retur dintre CS Tomis şi ABU Baku va avea loc la 16 februarie, în Azerbaidjan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici