Victorie pentru România under 17 într-un meci amical cu Sparta Rotterdam, scor 2-0

Reprezentativa under 17 a României a câştigat, cu scorul de 2-0, ultimul meci de verificare înaintea debutului la Turul de Elită, în faţa juniorilor de aceeaşi vârstă de la Sparta Rotterdam, locul 5 în campionatul U17 al Olandei, informează frf.ro.

60 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru România under 17 într-un meci amical cu Sparta Rotterdam, scor 2-0

Victorie pentru România under 17 într-un meci amical cu Sparta Rotterdam, scor 2-0 (Imagine: Shutterstock)

Prima repriză a meciului a avut 40 de minute, iar a doua 45. Golurile au fost marcate de Tănase '70 şi Coman '85.

Echipa folosită de antrenorul Bogdan Vintilă a fost următoarea: Suciu - Căpuşă, Ghiţă, Fridrich, Vlădescu (Grecu '60) - Ciobanu (Tănase '41), Kilyen (Casap '65), Oaidă (Hagi '65) - Dobre, Petre (Coman '55), Carnat (Mihalcea '65).

Pentru tinerii "tricolori" urmează două zile libere, înainte de a pregăti primul meci de la Turul de Elită din Anglia, contra Sloveniei, din 21 martie. În grupa decisivă pentru calificarea la Campionatul European din Bulgaria, România va mai întâlni Norvegia (23 martie) şi Anglia (26 martie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici