VICTORIE: România - Spania, 27-25 la Campionatul European de handbal

Naţionala feminină de handbal a României a câştigat, marţi seară, în faţa Spaniei, cu scorul de 27-25, în cel de-al doilea meci din Grupa principală II a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franţa.

8946 afișări
Imaginea articolului VICTORIE: România - Spania, 27-25 la Campionatul European de handbal

România - Spania, 27-25 la Campionatul European de handbal

Naţionala feminină de handbal a României a lăsat mult de dorit în primele 30 de minute. Extremele n-au contat nici de această dată, doar Cristina Florică a marcat.

Eliza Buceschi şi Cristina Neagu au dus greul primei reprize, reuşind să înscrie de trei, respectiv de patru ori. Au mai punctat Crina Pintea şi Gabriela Perianu, în timpă ce Denisa Dedu a apărat poarta României în repetate rânduri.

Handbalistele tricolore au început în inferioritate partea secundă a meciului, după ce Perianu a fost eliminată în minutul 29. Jucătoarele noastre au prins însă curaj în cea de-a doua repriză şi au reuşit să marcheze chiar şi în inferioritate numerică, iar în minutul 42 au reuşit să preia conducerea partidei. În minutul 53, handbalistele naţionalei României s-au detaşat la trei goluri diferenţă, diferenţă menţinută de jucătoarele noastre până aproape de final, când în ultimul minut, handbalistele din Spania au redus ecartul la două goluri.

În următorul meci, România va întâlni Ungaria, pe care handbalistele noastre trebuie să-l câştige pentru a se califica în semifinale.

În prima fază a grupelor, România a avut un parcurs impecabil, învingând Germania, Cehia şi Norvegia.

Rusia e singura formaţie care şi-a asigurat prezenţa în penultimul act.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici