Victorie uluitoare a lui Chelsea împotriva lui Manchester United. Cole Palmer a înscris de două ori în prelungiri

  • Cole Palmer a marcat de două ori în prelungiri, reuşind o triplă şi o victorie uluitoare a lui Chelsea cu 4-3 în faţa lui Manchester United, joi, în Premier League.
  • United se îndrepta spre o victorie dramatică pe Stamford Bridge după ce a revenit de la 2-0 şi a condus cu 3-2.
859 afișări
Imaginea articolului Victorie uluitoare a lui Chelsea împotriva lui Manchester United. Cole Palmer a înscris de două ori în prelungiri

Chelsea a obţinut victoria după ce Cole Palmer a transformat un penalty în minutul 90+10 şi apoi a marcat golul victoriei cu un şut deviat din afara careului un minut mai târziu.

O a 12-a înfrângere în campionat a sezonului probabil că va pune şi mai multă presiune pe managerul Erik ten Hag înainte de meciul de duminică împotriva lui Liverpool, care este în lupta la titlu.

"Trebuie să învăţăm din asta. Când eşti un jucător de la Man United ar trebui să ştii deja cum să te descurci în această circumstanţă", a spus Ten Hag.

Chelsea a condus cu 2-0 prin reuşita lui Conor Gallagher în minutul 4 şi penalty-ul lui Cole Palmer în minutul 19.

Dar United a răspuns până la pauză, Alejandro Garnacho profitând de o greşeală a lui Moises Caicedo pentru a reduce din diferenţă în minutul 34. Bruno Fernandes a egalat cinci minute mai târziu.

United a trecut în avantaj în minutul 67, prin Garnacho.

Diavolii roşii păreau că au victoria asigurată până când Dalot l-a faultat pe Noni Madueke în careu, iar Palmer a declanşat "remontada".

Manchester United se află pe poziţia a cincea în clasament după 30 de etape, cu 48 de puncte, iar Chelsea se află pe locul 10, cu 43 de puncte, dar are un meci mai puţin disputat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici