Victorii pentru Spania, Suedia şi Olanda, înainte de Euro-2012

Echipele naţionale ale Spaniei, Suediei şi Olandei au învins, miercuri, reprezentativele Coreei de Sud, Islandei şi Slovaciei, în meciuri de pregătire înaintea turneului final al Campionatului European din Ucraina şi Polonia, care se va desfăşura în perioada 8 iunie - 1 iulie, informează AFP.

1 afișare

Spania a trecut, la Berna, cu scorul de 4-1 (1-1), de selecţionata Coreei de Sud. Golurile campioanei europene şi mondiale au fost marcate de Fernando Torres '12, Xabi Alonso '53 din penalti, Cazorla '55 şi Negredo '80, în timp ce pentru asiatici a înscris Kim Do-heon, în minutul 43.

Suedia a învins, la Goteborg, cu scorul de 3-2 (2-1), formaţia Islandei. Golurile suedezilor au fost marcate de Ibrahimovici '1, Toivonen '13 şi Wilhelmsson '76, în timp ce pentru islandezi au înscris Sigthorsson '26 şi Jonasson '90.

Olanda a trecut, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Slovaciei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Salata '7 autogol şi Van der Vaart '75.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici