VIDEO Accident la Raliul de la Iaşi. Pilotul Simone Tempestini şi copilotul său Sergiu Itu s-au rostogolit cu maşina

  • Bolidul lui Tempestini costa 300.000 de euro
  • Tempestini şi Itu erau pe primul loc la Raliul Iaşiului
  • Raliul Iaşiului a luat sfârşit astăzi
3372 afișări
Imaginea articolului VIDEO Accident la Raliul de la Iaşi. Pilotul Simone Tempestini şi copilotul său Sergiu Itu s-au rostogolit cu maşina

VIDEO Accident la Raliul de la Iaşi. Pilotul Simone Tempestini şi copilotul său Sergiu Itu s-au rostigolit cu maşina

Simone Tempestini şi Sergiu Itu, pilot şi copilot, au fost implicati într-un accident major la Raliul Iaşiului, în urma căruia maşina a fost distrusă complet.

Pilotul italian Simone Tempestini a pierdut controlul maşinii, iar aceasta s-a rostogolit în aer de mai multe ori, iar flăcările au izbucnit pentru puţin timp de sub capotă. 

Din fericire, Simone Tempestini şi Sergiu Itu au reuşit să iasă din maşină nevătămaţi. În imagini se pot vedea spectatorii care s-au apropiat cu teamă că automobilul ar putea să explodeze. 

Tempestini şi Itu luptau pentru a patra victorie consecutiva din 2020 si erau pe primul loc pentru titlul din acest sezon.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici