VIDEO „Bombardierul” Edin Džeko a făcut un copil fericit: Şi-a invitat fanul la club şi i-a oferit tricoul

Edin Džeko, jucătorul AS Roma, a decis să prelungească magia Crăciunului pentru un fan al său, minor, invitându-l în baza de antrenament a clubului.

311 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Bombardierul” Edin Džeko a făcut un copil fericit: Şi-a invitat fanul la club şi i-a oferit tricoul

VIDEO „Bombardierul” Edin Džeko a făcut un copil fericit: Şi-a invitat fanul la club şi i-a oferit tricoul

Puţin după sărbătorile de Crăciun pe internet s-a viralizat un videoclip care prezenta bucuria imensă pe care a simţit-o micuţul David, un fan înfocat al clubului AS Roma, atunci când a văzut că a primit cadou tricoul giallorosso al lui Edin Džeko.

Impresionat de cele văzute, nouarul de la AS Roma a decis să prelungească magia Crăciunului pentru micuţul său fan, invitându-l la Trigoria, în baza de pregătire a clubului, relatează forzaroma.info.

„Bombardierul” Edin Džeko a petrecut o zi alături de David, la baza de antrenamente, sărbătorind victoria împotriva Sampdoriei şi oferindu-i, la final, încă un tricou al său, de data aceasta cu autograf.

David a fost însoţit de tatăl său şi ambii s-au bucurat de compania mai multor jucători ai echipei.

David chiar a avut o mică discuţie în privat cu Villar, dar când a fost întrebat de spaniol al cui tricou cu autograf şi-l doreşte, dacă pe al lui sau pe al lui Džeko, răspunsul copilului a fost ferm: „Al lui Džeko”.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
džeko,
fan,
as roma

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici