VIDEO Cat-ar. Doi jucători englezi pleacă din Qatar cu o pisicuţă găsită pe stradă

  • Apărătorii Angliei s-au împrietenit cu o pisică fără stăpân la baza de antrenament Al Wakrah.
  • „Unora nu le plac pisicile, dar eu le iubesc”, spune Kyle Walker.
917 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cat-ar. Doi jucători englezi pleacă din Qatar cu o pisicuţă găsită pe stradă

FOTO Martin Rickett/PA

Fotbaliştii Angliei se întorc acasă fără trofeul Cupei Mondiale, dar nu cu mâinile goale. Englezii Kyle Walker şi John Stones iau acasă un motănel tigrat. 
 
Kyle Walker şi John Stones s-au împrietenit cu o pisică fără stăpân în timpul şederii lor de patru săptămâni în Qatar.
 
Stones şi-a numit noul companion felin Dave, în timp ce Walker spusese că plănuiau să adopte pisica şi să o aducă acasă, în Anglia, dacă echipa lor ar fi câştigat meciul de sâmbătă seara.
 
În ciuda faptului că echipa Angliei a fost învinsă, se pare că jucătorii s-au ataşat prea mult de Dave pentru a-şi lua un ultim rămas bun atunci când au plecat de la Al Wakrah.
 
Aşa că pisica a fost transportată la o clinică veterinară locală pentru teste şi vaccinare şi va petrece patru luni în carantină înainte de ceea ce se presupune a fi un transfer gratuit la Manchester City - sau în grija lui Stones sau Walker.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici