VIDEO | Cristiano Ronaldo s-a antrenat cu fetiţa sa pe abdomen: clipul a devenit imediat viral. Mesajul postat de jucătorul lui Juventus

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a postat, pe contul său de Twitter, un antrenament în care îşi ţine fetiţa pe abdomen. Clipul, însoţit de mesajul „Fără scuze” a devenit viral.

2111 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cristiano Ronaldo s-a antrenat cu fetiţa sa pe abdomen: clipul a devenit imediat viral. Mesajul postat de jucătorul lui Juventus

VIDEO | Cristiano Ronaldo s-a antrenat cu fetiţa sa pe abdomen: clipul a devenit imediat viral. Mesajul postat de jucătorul lui Juventus

Portughezul Cristiano Ronaldo, în vârstă de 35 de ani, a postat pe Twitter, cum face exerciţii pentru abdomen în timp ce fiica sa, Alana, stă aşezată pe el. Clipul a fost însoţit de mesajul „Fără scuze".

Imaginile au stârnit amuzamentul foştilor colegi Marcelo sau Patrice Evra: „Cristiano, e de ajuns, frate. Sun la 911!", i-a transmis francezul.

Într-un interviu acordat în 2017, Ronaldo a demontat mitul conform căruia ar face câte 3000 de abdomene în fiecare zi.

„De obicei, mă antrenez de patru sau cinci ori pe săptămână şi fac câte 200 sau 300 de repetări. Nu e bine să faci prea multe pentru că poţi avea dureri la spate”, spunea Ronaldo.

Ronaldo trece printr-o perioadă excelentă la Juventus, are 10 etape consecutive cu gol marcat în Serie A şi ţinteşte recordul lui Batistuta, care puncta în 11 meciuri consecutive din Italia.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici