VIDEO Cum vor arăta maşinile de Formula 1 în sezonul 2022. A fost prezentat noul monopost revoluţionar

  • Zorii unei noi ere răsar în Formula 1.
  • Noua eră a început joi, odată cu lansarea noului monopost al competiţiei, cu care toate echipele vor concura începând din 2022.
  • Lansarea a avut loc sub forma unui eveniment hibrid, online şi offline, înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii, din acest weekend.
1270 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum vor arăta maşinile de Formula 1 în sezonul 2022. A fost prezentat noul monopost revoluţionar

Sursă FOTO: Facebook/ F1

F1 începe un nou capitol captivant anul viitor, când actualul set de reguli va fi înlocuit de unul nou, radical modificat, cu reglementări concepute a produce curse şi mai spectaculoase.

„Ne dorim curse mai spectaculoase, mai strânse şi ne dorim ca cel mai bun pilot să învingă”, a spus cu ocazia lansării Ross Brown, directorul general al Formulei 1.

Noua eră a competiţiei a început oficial joi, cu F1 One Begins, un eveniment dinamic care a dus fanii într-o călătorie prin istoria curselor de monoposturi, înainte de a prezenta cea mai futuristă maşină de curse din toate timpurile.

Fanii nu numai că au văzut pentru prima dată monospotul F1 2022 în mărime naturală, dar le-a fost şi descris designul revoluţionar al maşinii de către un grup de experţi, care au explicat gândirea din spatele noului concept, care le va permite piloţilor să concureze de la egal la egal, în curse în care vor pleca cu şanse egale.

Formula 1 va apăsa deci butonul de resetare în 2022, cu noi reglementări concepute pentru a condimenta acţiunea şi a produce curse şi mai spectaculoase pe pistă.

Noul monopost a fost dezvăluit într-o lansare online. Un exemplar a fost însă prezent şi pe asfaltul din Silverstone, unde toţi piloţii ce activează în Formula 1 au avut ocazia să arunce o primă privire peste bolidul cu care vor concura în sezonul viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici