VIDEO Dezastru pentru Ferrari în Italia. Charles Leclerc a intrat într-un zid de anvelope

  • Marele Premiul al Italiei a fost oprit în turul 27/53
  • Ferrari a fost în afara primelor zece locuri la start prima oară după 1984
  • Carlos Sainz (McLaren) şi Lance Stroll (Racing Point) au completat podiumul
975 afișări
Imaginea articolului VIDEO Dezastru pentru Ferrari în Italia. Charles Leclerc a intrat într-un zid de anvelope

VIDEO Dezastru pentru Ferrari în Italia. Charles Leclerc a intrat într-un zid de anvelope

GRAND PRIX de Formula 1 de la Monza a fost întrerupt la jumătatea cursei după ce Charles Leclerc, unul dintre piloţii Ferrari, a intrat într-un zid de anvelope.

Din fericire, Leclerc a scăpat cu bine din accident. 

Nici colegul său, Sebastian Vettel, n-a avut prea mult noroc. Nu l-au mai ţinut frânele şi a fost nevoit să se retragă la boxe.

Cursa de la Monza a fost o mare umilinţă pentru Scuderia Ferrari chiar la ea acasă, dar nici rivalii n-au stat mai bine. Lewis Hamilton a terminat pe 7, iar marea surpriză a fost chiar câştigătorul.

Pierre Gasly, de la AlphaTauri,  a pus pentru prima oară mâna pe un trofeu în Formula 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici