VIDEO Cursa de Formula 1 de la Silverstone. Max Verstappen şi Lewis Hamilton, implicaţi într-un incident violent

  • Grand Prix-ul Marii Britanii la Formula 1 a fost neutralizat după un singur tur.
  • Max Verstappen şi Lewis Hamilton au fost implicaţi într-un incident violent.
  • Olandezul a fost scos în afara circuitului, după un acroşaj cu britanicul.
3678 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cursa de Formula 1 de la Silverstone. Max Verstappen şi Lewis Hamilton, implicaţi într-un incident violent

Sursă FOTO: Twitter @F1

Startul cursei de la Silverstone a fost unul foarte animat, Verstappen şi Hamilton luptând pentru prima poziţie, olandezul fiind cela care a plecat din pole position.

Într-una din curbele rapide ale circuitului, cele două maşini s-au acroşat, monopostul Redbull Racing fiind scos în afara pistei, unde a lovit parapetul. Olandezul s-a resimţit, dar a reuşit să părăsească monopostul pe propriile picioare.

Oficialii cursei au luat decizia de a neutraliza cursa, piloţii fiind rechemaţi pe linia boxelor.

Incidentul a fost pus sub investigare, ora reluării cursei nefiind anunţată, ea urmând a fi reluată abia după ce zidul de protecţie avariat de monopostul Redbull Racing va fi reparat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici