VIDEO Gest rar în fotbal. Ronaldo a cerut anularea unui penalty după un "fault" asupra sa

Cristiano Ronaldo a făcut un gest frumos de fair play, luni seara în Liga Campionilor Asiei, cerându-i arbitrului să anuleze decizia de a acorda un penalty după un presupus fault asupra sa, în meciul cu iranienii de la Persepolis.

2776 afișări
Imaginea articolului VIDEO Gest rar în fotbal. Ronaldo a cerut anularea unui penalty după un "fault" asupra sa

Gest de fair play. Ronaldo a cerut anularea unui penalty după un fault asupra sa

Jucătorul lui Al-Nassr a fost lăudat de clubul său care a declarat că atacantul lor „a dat dovadă de multă sportivitate" după ce l-a îndemnat pe arbitru, să anuleze o decizie dată în favoarea sa.

Fostul atacant al lui Manchester United şi Real Madrid a căzut în careu la intervenţia lui Sorous Rafiei în debutul meciului din Grupa E de la Riyadh, ceea ce l-a determinat pe arbitru să arate punctul cu var.

Jucătorii de la Persepolis au protestat imediat faţă de decizie, iar acestora li s-a alăturat Ronaldo, care i-a spus oficialului că atacul asupra sa nu merita un penalty.

Arbitrul a revăzut incidentul pe un monitor de pe teren şi a anulat decizia.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar punctul obţinut a asigurat primul loc în Grupa E şi un loc în fazele eliminatorii pentru formaţia portughezului din Saudi Pro League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici