VIDEO Gol anulat pentru Sampdoria, după două minute de joc! Tehnologia VAR a salvat-o în prelungiri pe Juventus

Juventus a învins Sampdoria, scor 2-1, după un final de meci extrem de controversat. În minutul 90+2, Ricardo Saponara a restabilit egalitatea, dar reuşita a fost anulată după intervenţia VAR-ului.

1491 afișări
Imaginea articolului VIDEO Gol anulat pentru Sampdoria, după două minute de joc! Tehnologia VAR a salvat-o în prelungiri pe Juventus

VIDEO Gol anulat pentru Sampdoria, după două minute de joc! Tehnologia VAR a salvat-o în prelungiri pe Juventus

Ronaldo a marcat ambele goluri pentru Juventus, în timp ce Quagliarella a punctat pentru Doria, scrie Prosport. A fost a noua etapă la rând în care veteranul în vârstă de 35 din atacatul oaspeţilor a punctat. De partea cealaltă, Ronaldo a ajuns la cota 14 în Serie A, devenind astfel portughezul cu cele mai multe goluri înscrise într-un singur sezon al campionatului italian. Rui Barros împărţea recordul cu CR7, cu cele 12 reuşite din sezonul 1988/1989.

În minutul 90+2, când totul părea încheiat, Riccardo Saponara a înscris un gol splendid. Italianul a catapultat mingea în vinclul porţii adverse, de la 16 metri. Suporterii oaspeţi au fost în delir, dar centralul Valeri a fost chemat la margine, pentru a urmări reluarea. După ce a revăzut faza, arbitrul a anulat reuşita, pentru că Saponara s-a aflat în ofsaid în momentul în care a preluat balonul. Portarul Perin a degajat slab, Defrel a recuperat, după care a scăpat mingea de sub control. Saponara a recuperat, dar în momentul în care colegul său a pierdut posesia, Saponara se afla în spatele penultimului apărător. Pe reluare nu s-a văzut exact dacă Alex Sandro a atins mingea înainte ca Saponara să preia şi să şuteze.

Valeri a trecut peste reuşita de generic a lui Saponara şi a anulat golul. Jucătorul oaspeţilor s-a ales şi cu un cartonaş galben, pentru că şi-a dat tricoul jos după ce a înscris. Juventus s-a impus cu 2-1 în cele din urmă şi a ajuns la 53 de puncte. Sampdoria rămâne pe 5, cu 29 de lungimi. Juventus are un avans de 12 puncte faţă de Napoli, ocupanta locului secund.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici