VIDEO Haaland, mai tare ca Ronaldinho. Execuţii imposibile ale fabulosului atacant norvegian

  • Fotbalistul norvegian Erling Haaland, 21 de ani, face senzaţie pe Internet cu ultima execuţie.
  • Norvegianul loveşte cu precizie ţinta aflată la intersecţia barelor, nu o dată, ci de 3 ori!
  • Momentul de magie este comparabil cu cel al lui Ronaldinho, din perioada Barcelona.
2224 afișări
Imaginea articolului VIDEO Haaland, mai tare ca Ronaldinho. Execuţii imposibile ale fabulosului atacant norvegian

VIDEO Haaland, mai tare ca Ronaldinho. Execuţii imposibile ale fabulosului atacant norvegian

Atacantul de la Borussia Dortmund, golgheterul campionatului german (7 goluri în primele 7 partide), loveşte o ţintă plasată la intersecţia barelor, la vinclu, cu trei mingi aşezate una peste alta.

Asta i-a determinat pe internauţi să se întrebe dacă momentul este regizat sau este adevărat, minunea putând fi comparată cu exericiţiul în care Ronaldinho, în tricoul Barcelonei, trimitea mingea în transversală, iar balonul îi revenea de fiecare dată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici