VIDEO Incidente grave în Franţa. Fanii lui Nice au invadat terenul

Meciul dintre Nice şi Olympique de Marseille care a avut loc într-o atmosferă incendiară, a luat o turnură neaşteptată.

4799 afișări
Imaginea articolului VIDEO Incidente grave în Franţa. Fanii lui Nice au invadat terenul

Sursa foto: Captura/ LookSport

UPDATE: După mai bine de o oră de discuţii centralul partidei a fluierat finalul meciului, chair dacă mai erau de jucat 15 minute. Situaţia meciului va fi decisă în cadrul comisiilor sportive din Franţa.

Fanii lui Nice au invadat terenul după un incident în care a fost implicat Dimitri Payet, jucătorul lui OM.

La o fază la poartă unde erau poziţionaţi fanii lui Nice, Dimitri Payet a fost lovit de o sticlă de apă. Jucătorul lui OM a reacţionat aruncând sticla înapoi spre peluză.

Incidentul a degenerat, iar fanii lui Nice au intrat pe teren încercând să ajungă la jucătorul lui Olympique de Marseille. În momentele următoare au urmat îmbrânceli şi lovituri între suporteri, forţele de ordine şi jucători.

Meciul este suspendat la acestă oră.

Meciul dintre Nice şi Marseille este considerat un derby al sudului.

Nu este primul meci al lui OM, din acest an, care este întrerupt. La precedenta deplasare la Montpellier meciul a fost suspendat 15 minute, după ce fanii echipei gazde au aruncat cu obiecte în teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici