VIDEO. O fotbalistă din Scoţia şi-a dislocat genunchiul pe teren. Modul în care a încercat să-l repoziţioneze i-ar şoca pe mulţi

  • Jane O'Toole, o fotbalistă din Scoţia şi-a dislocat genunchiul în timpul unei partide
  • A încercat să să-şi repoziţioneze genunchiul lovindu-se de mai multe ori cu pumnul
  • Ea a reuşit să ducă meciul la bun sfârşit
841 afișări
Imaginea articolului VIDEO. O fotbalistă din Scoţia şi-a dislocat genunchiul pe teren. Modul în care a încercat să-l repoziţioneze i-ar şoca pe mulţi

Sursa: Youtube

Jane O'Toole, căpitanul echipei de fotbal feminin St. Mirren, a suferit o accidentare gravă în timpul partidei cu Inverness.

Fotbalista a căzut rău în urma unei ciocniri cu o adversară, iar genunchiul său s-a dislocat. O'Toole s-a ridicat rapid şi a început să-şi lovească de mai multe ori genunchiul pentru a-l repoziţiona.

După ce a primit îngrijiri din partea staffului medical, jucătoarea a rămas pe teren pentru ultimele 40 de minute şi a terminat meciul din postura de integralistă.

Echipa lui Jane O'Toole a pierdut clar partida, scor 0-7.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici