VIDEO Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 la Wimbledon de britanica Emma Răducanu

  • Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (45 WTA) a fost eliminată, sâmbătă, în şaisprezecimile de finală de la turneul de tenis pe iarbă de la Wimbledon de britanica, în vârstă de 19 ani, Emma Răducanu (338 WTA).
  • Răducanu o va întâlni în optimi pe australianca Ajla Tomljanovic (75 WTA).
490 afișări
Imaginea articolului VIDEO Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 la Wimbledon de britanica Emma Răducanu

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 la Wimbledon de britanica Emma Răducanu

Ema Răducanu s-a impus în două seturi, 6-3, 7-5, după un meci care a durat o oră şi 42 de minute.

Sorana Cîrstea a început bine primul set, reuşind să se desprindă la 3-1, cu un break în game-ul 4. De aici însă, sportiva din România a cedat iniţiativa şi a pierdut 5 game-uri la rând, Răducanu adjudecându-şi setul cu 3-6.

Răducanu a început bine şi setul secund şi a mai adăugat 3 game-uri la şirul neîntrerupt de 5, din primul set. Cîrstea a avut un moment de revenire şi a reuşit să egaleze la 3, în faţa tinerei britanice cu origini paterne în România.

Game-ul 8 a fost unul dramatic, în care Cîrstea a salvat 5 mingi de break, reuşind să câştige la a şasea minge de game, game ce a contabilizat un total de 23 de puncte jucate.

Cele două sportive şi-au valorificat apoi serviciul, până la 6-6 pentru Răducanu, care a izbutit să facă break-ul şi să valorifice a treia minge de meci.

Pentru prezenţa în turul 3, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 134.550 euro şi 130 puncte WTA.

Răducanu o va întâlni în optimi pe australianca Ajla Tomljanovic (75 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici