Vidici: România are jucători de calitate, dar acunm nu sunt puşi în valoare cum trebuie

Fotbalistul sârb Nemanja Vidici a declarat, sâmbătă seară, după victoria, cu scorul de 3-2, din meciul cu România de la Constanţa, că naţionala antrenată de Victor Piţurcă are jucători de calitate, dar care nu sunt puşi în valoare, transmite trimisul MEDIAFAX.

7 afișări

"România a avut şanse de a înscrie. Aveţi jucători de calitate, dar acum nu sunt puşi în valoare cum trebuie, nu ştiu de ce. Calificările nu sunt terminate încă, mai avem un pas important de făcut, cu meciurile contra Franţei şi României", a spus Vidici.

Portarul Vladimir Stojkovici consideră că victoria din partida cu România reprezintă în pas mare spre calificarea la turneul final al Cupei Mondiale. "Nu numai că am câştigat trei puncte importante, dar am eliminat un adversar direct. Am marcat când trebuia. În repriza a doua, gazdele au avut de partea lor şi vântul. România are jucători buni, care au luptat. Dacă învingem în următoarele două meciuri, cu Austria şi Feroe, 99 la sută suntem la Mondiale", a precizat Stojkovici.

Reprezentativa Serbiei a învins, sâmbătă seară, la Constanţa, cu scorul de 3-2, naţionala României, într-un meci din grupa a 7-a de calificare la Cupa Mondială din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici