Vieri va primi un milion de euro despăgubiri pentru că Inter îi asculta convorbirile telefonice

Fostul atacant Christian Vieri va primi despăgubiri în valoare de un milion de euro după ce convorbirile sale telefonice au fost ascultate la cererea clubului la care activa, Inter Milano.

242 afișări
Imaginea articolului Vieri va primi un milion de euro despăgubiri pentru că Inter îi asculta convorbirile telefonice

Vieri va primi un milion de euro despăgubiri pentru că Inter îi asculta convorbirile telefonice (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Un dosar cu numele lui Vieri, 39 de ani, care a îmbrăcat de 49 de ori tricoul echipei naţionale a Italiei, a fost descoperit întâmplător la o companie de telefonie de către poliţie, care ancheta un alt caz. Potrivit Gazzetta dello Sport, clubul Inter Milano îl "spiona" pe jucător.

Vieri s-a adresat justiţiei în 2008, cerând despăgubiri de 12 milioane de euro companiei şi de 9,25 de milioane clubului milanez, pentru "hărţuire şi trafic cu înregistrări telefonice".

Gazzetta dello Sport susţine că Vieri a fost ascultat în sezonul 2000/2001 şi în 2004 pentru că Inter dorea să ştie despre viaţa extrasportivă a lui, iar justiţia a decis ca fostul fotbalist să primească în total un milion de euro despăgubiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici