Viitorul patron al clubului AS Roma vrea un stadion nou şi performanţă în Liga Campionilor

Viitorul patron al clubului AS Roma, miliardarul italo-american Thomas DiBenedetto, şi-a fixat ca obiective construirea unui stadion nou şi a unei echipe competitive în Liga Campionilor, informează cotidianul italian Gazzetta dello Sport, citat de AFP.

57 afișări

DiBenedetto, care urmează să semneze, miercuri, actele de preluare a clubului, a spus că vrea o echipă capabilă să câştige campionatul în fiecare an şi care să fie, în sfârşit, competitivă în Liga Campionilor. "A câştiga reprezintă singura modalitate de amortizare a investiţiei. Obiectivul meu este de a face din AS Roma una dintre cele mai bune echipe ale lumii. Dar, în primul rând, trebuie să echilibrăm bilanţul, pentru a îndeplini criteriile fair-play-ului financiar", a explicat DiBenedetto.

Primele sale decizii în calitate de patron vor fi legate de construirea unui stadion: "Avem nevoie de un nou stadion, diferit de cel pe care joacă AS Roma acum. Vreau un stadion de tip englezesc, unde suporterii să fie mai aproape de jucători. «Olimpico» nu redă fidel pasiunea fanilor, tribunele sunt prea departe de teren, iar ambianţa se pierde".

Pentru sezonul viitor, noul patron are în plan aducerea a cinci sau şase jucători, în timp ce sunt prevăzute plecările lui Philippe Mexes (dorit de AC Milan) şi Jeremy Menez (de care se interesează SSC Napoli, Juventus Torino, Manchester United şi Arsenal Londra).

Pe termen lung, obiectivul lui DiBenedetto este de a construi un club care să fructifice noutăţile tehnologice şi canalele de comunicare: "Vrem să atingem toate colţurile lumii, care ne vor permite să «ne vindem» mai bine, să ne creştem veniturile pentru a aduce jucători mai valoroşi", a explicat italo-americanul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici