Violanews: Mutu este singurul jucător de neînlocuit de la Fiorentina

Presa italiană de luni îl laudă pe atacantul Adrian Mutu, autor a două goluri în meciul cu Parma, site-ul violanews.com subliniind că românul este singurul fotbalist de neînlocuit de la Fiorentina.

3 afișări
Imaginea articolului Violanews: Mutu este singurul jucător de neînlocuit de la Fiorentina

Violanews: Mutu este singurul jucător de neînlocuit de la Fiorentina

Violanews.com i-a acordat lui Mutu nota 7,5. "Este omul în plus al Fiorentinei, singurul cu adevărat de neînlocuit. Aleargă 90 de minute fără încetare, luptând pentru fiecare balon şi inventând aproape mereu ceva periculos. Toate acestea i-au adus alte două goluri. Este omul fundamental", a subliniat sursa citată.

Site-ul Fiorentinanews.it i-a acordat jucătorului român nota 7,5. "Este jucătorul clasic care te duce de la agonie la extaz de mai multe ori în timpul aceluiaşi meci. Două goluri, la fel ca şi cu Cagliari, multe faze frumoase, dar şi multe mingi pierdute din prea mult egoism. La bine şi la rău el este mereu «fenomenul»", a notat sursa citată.

Agenţia Datasport l-a notat pe Mutu cu 8. "Joc bun, o dublă şi trei puncte luate Parmei", a scris Datasport.

"Geniu şi dezordonat, s-a luat de fostul său public şi a marcat două goluri, cele trei puncte sunt ale lui şi ale lui Vieri", a subliniat calciotoscano.it, care l-a notat cu 7 pe Mutu.

Fiorentina.it, care i-a dat 7,5 lui Mutu, a scris: "O dublă, joc bun, câteva momente de egoism, câteva pase geniale. Este mereu el, un mare campion".

Firenzeviola.it l-a notat cu 7,5 pe Mutu, subliniind că jucătorul român trebuie ţinut la Fiorentina pe viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici