Violaplanet: O partidă pe care Mutu trebuie să o uite repede

Site-ul violaplanet.com a scris că atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, va trebui să uite repede partida cu formaţia SSC Napoli, pierdută, duminică, pe teren propriu, scor 0-1, în etapa a IX-a a campionatului Italiei.

14 afișări
Imaginea articolului Violaplanet: O partidă pe care Mutu trebuie să o uite repede

Violaplanet: O partidă pe care Mutu trebuie să o uite repede

Sursa citată i-a acordat nota 5 internaţionalului român. "Un cartonaş galben pentru henţ şi un şut ratat. Cam atât a făcut Mutu. O partidă pe care românul trebuie să o uite repede", a scris violaplanet.com

Site-urile fiorentinanews.com, fiorentina.it, violanews.com şi napolisport.net l-au notat cu 5,5 pe Mutu. "Euforia meciului meciului cu Debrecen şi bucuria Ligii Campionilor au fost lăsate în urmă şi a revenit la dificultăţile din campionat. Românul a jucat puţine baloane şi nu a creat aproape deloc spaţii. A fost un punct fix în apărarea napoletanilor", a scris fiorentinanews.com.

"A pierdut o mulţime de baloane, dar nici nu a fost servit cum trebuie. La pauză a rămas la vestiare şi se poate spune că nu merita să mai intre", a notat fiorentina.it.

"S-a văzut că nu este în cea mai bună condiţie fizică. Mai mult, rolul de atacant împins nu i se potriveşte deloc. Când s-a retras spre mijlocul terenului a creat probleme, dar a făcut acest lucru destul de rara", a scris violanews.com.

Site-ul julienews.it i-a acordat nota 6 atacantului român. "Mutu nu a reuşit să repete prestaţia bună din Ungaria, dar rămâne un jucător important pentru Fiorentina", a scris sursa citată.

Site-ul calciotoscano.it l-a notat cu 6,5 pe Mutu. "Apatic şi deloc periculos în prima repriză, Mutu a fost lăsat la cabine pentru partea secundă", a scris calciotoscano.it.

Adrian Mutu a jucat în prima repriză a partidei pe care echipa sa, AC Fiorentina, a pierdut-o, duminică, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia SSC Napoli, în etapa a IX-a din Serie A. Mutu a fost înlocuit la pauză cu Gilardino.

Vezi aici rezumatul video al meciului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici