Violenţe în campionatul Greciei, două meciuri fiind perturbate

Meciul AEK Atena - Panthrakikos a fost întrerupt înainte de final, iar derbiul Olympiakos - Panathinaikos a fost perturbat de înfruntările dintre suporteri şi forţele de ordine, au anunţat, duminică, surse ale poliţiei elene.

144 afișări
Imaginea articolului Violenţe în campionatul Greciei, două meciuri fiind perturbate

Două meciuri din campionatul Greciei au fost perturbate de violenţe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentele cele mai grave s-au petrecut la întâlnirea AEK Atena - Panthrakikos, unde aproximativ 100 de suporteri ai echipei gazdă au invadat terenul după ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 87.

Jucătorii celor două formaţii aflate în lupta pentru evitarea retrogradării au părăsit imediat terenul, iar poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i scoate pe huligani de pe gazon. Oficialii ambelor echipe au dorit să continue meciul, dar arbitrul a decis ca întâlnirea să nu mai fie reluată.

Cu o oră şi jumătate înaintea meciului dintre Olympiakos Pireu, care şi-a asigurat deja titlul de campioană, şi Panathinaikos Atena, suporterii s-au înfruntat cu forţele de ordine în parcarea Stadionului Karaiskaki. Fanii au aruncat cu fumigene şi pietre, iar poliţiştii au răspuns cu gaze lacrimogene şi grenade paralizante.

Un jurnalist al televiziunii Skai a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte, dar niciun huligan nu a fost arestat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici