VIOLENŢE înainte de meciul STEAUA - PETROLUL: Fanii echipei ploieştene au fost întorşi din drum

Fanii echipei Petrolul Ploieşti au fost întorşi din drum, duminică seară, înaintea meciului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza violenţelor provocate, a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

362 afișări
Imaginea articolului VIOLENŢE înainte de meciul STEAUA - PETROLUL: Fanii echipei ploieştene au fost întorşi din drum

VIOLENTE înainte de meciul STEAUA - PETROLUL: Fanii echipei ploieştene au fost întorşi din drum (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

"În timpul deplasării spre Bucureşti, fanii ploieşteni au oprit coloana în dreptul localităţii Domneşti, s-au dat jos din maşini, au devenit foarte violenţi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, au început să arunce cu sticle şi pietre în forţele de ordine care însoţeau coloana şi au spart geamurile de la autobuze şi microbuze. Fanii erau în 10 autobuze, mai multe microbuze şi maşini personale. Pentru a nu periclita siguranţa celorlalţi spectatori prezenţi la meci s-a luat decizia întoarcerii coloanei spre Ploieşti. Momentan nu a fost reţinut niciun fan ploieştean", a spus Enache.

Partida Steaua Bucureşti - Petrolul Ploieşti, din etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa în această seară, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici