Violenţe între suporteri înaintea meciului FC Universitatea Craiova - Petrolul Ploieşti, din Cupa României

Autocarele suporterilor de la Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre, miercuri seară, pe DN 6, în localitatea mehedinţeană Şimian, înainte ca aceştia să ajungă pe Stadionul Municipal în Drobeta Turnu Severin, unde la ora 20.30 a început disputa cu FC Universitatea Craiova, în Cupa României.

556 afișări
Imaginea articolului Violenţe între suporteri înaintea meciului FC Universitatea Craiova - Petrolul Ploieşti, din Cupa României

Violenţe între suporteri înaintea meciului FC Universitatea Craiova - Petrolul Ploieşti, din Cupa României

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, Claudia Mendea, jandarmii mehedinţeni au fost solicitaţi să intervină, miercuri seară, la Şimian, pe DN6, unde autocarele în care se aflau suporterii Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre, în timp ce se îndreptau către Drobeta Turnu Severin, unde are loc meciul dintre FC Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti, din 16-imile de finală ale Cupei României.

Aceeaşi sursă a precizat că nu au existat victime, dar că parbrizele celor două autocare au fost sparte, jandarmii însoţindu-i pe suporteri până la intrarea pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

La Şimian, pe lângă autocarele celor de la Petrolul Ploieşti, jandarmii au găsit aproximativ 30 de autoturisme din care s-a aruncat cu pietre şi în care se presupune că se aflau suporterii craioveni, la această oră aceştia fiind legitimaţi.

Peste 170 de jandarmi din Mehedinţi şi din cadrul Grupării Mobile "Fraţii Buzeşti" Craiova asigură ordinea publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti.

Petrolul Ploieşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României

Echipa Petrolul Ploieşti, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Universitatea Craiova, din Liga a II-a, în 16-imile competiţiei.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Mustivar, în minutul 18.

În minutul 29, meciul a fost oprit pentru câteva momente, după ce fanii Universităţii Craiova au aruncat pe teren cu torţe şi fumigene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici